Pandža: Cilj mi je vratiti se u reprezentaciju

Stoper Gornika za poljske medije

Pandža: Cilj mi je vratiti se u reprezentaciju

Boris Pandža nije započeo posljednju utakmicu protiv Zaglebie Lubina, ali je u igru ušao u ranoj fazi. 

U narednom kolu njegov Gornik će igrati derbi protiv lidera Legije, a Pandža će se gotovo sigurno naći u startnoj postavi, javljaju poljski mediji.

Korpulentni defanzivac pomalo iznenađujuće nije se našao na spisku selektora Safeta Sušića za utakmicu protiv Egipta petog marta u Innsbrucku.

„Pozivi su poslani na dan utakmice protiv Zaglebija. Drugi dio sezone u Poljskoj bio je na samom početku. Nadam se da ću se vratiti u reprezentaciju, to je moj cilj,“ kazao je Pandža poljskim novinarima.

Potom je Mostarac govorio o počecima, danima u Hajduku i Belgiji, kao i o Glasgow Rangersima i Arsenalu iz Kiewa klubovima koji su ga željeli svojevremeno u svojim redovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.