Pandža: Malo sam razočaran, vjerovatno napuštam Belgiju

U potrazi za novim klubom

Pandža: Malo sam razočaran, vjerovatno napuštam Belgiju

E. Škorić

Bh. reprezentativac Boris Pandža najvjerovatnije će ovog ljeta napustiti Mechelen, a nagovijestio je i odlazak iz Belgije.

Naime, Pandža je u potrazi za novim klubom nakon što nije produžen ugovor s Mechelenom. Zbog povrede koljena propustio je veći dio sezone.

"Slutio sam da će se to dogoditi. Razgovarali smo nekoliko mjeseci, ali sporazum nije pronađen i od Uprave ništa novo nisam čuo. Malo sam razočaran, nisu mi ovo ranije mogli reći?", rekao je Pandža, dodavši:

"Ne postoji još ništa konkretno, ali velike su šanse da odem iz Belgije. Moj agent je angažiran na tome. Ne mogu vam previše reći, ali mogu da kažem da je liga veća nego belgijska".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.