Pandža potpisao za marokanski MAS Fes

Pronašao novi klub

Pandža potpisao za marokanski MAS Fes

Edmir Škorić

Dalibor Pandža, dojučerašnji nogometaš Olimpica, potpisao je za MAS Fes u Maroku.

Pandža se neće pojaviti na pripremama Olimpica, budući da je potpisao za prvoligaša iz Maroka, što smatra iskorakom u karijeri.

Ovaj 24-godišnji ofanzivac nije mogao da odbije dobru ponudu Marokanaca, te se nada da će opravdati ono što se od njega očekuje u novom klubu.

U Olimpicu je igrao posljednje dvije sezone, prethodno je nastupao za Zvijezdu Gradačac, Lokomotivu, Sesvete, a ponikao je u FK Sarjevo.

U Premijer ligi je u tekućoj sezoni odigrao 15 utakmica, te je postigao četiri gola.  Njegov novi klub Maghreb Fes je trenutno 14-plasirani tim marokanskog prvenstva sa 15 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi