Panika na Old Traffordu: Kalendar za 2019. godinu bez jedne od glavnih zvijezda
Anthony Martial je jedan od ključnih igrača Uniteda u posljednje vrijeme i bilo bi suludo očekivati da ode već u januaru, no njegovog lika na klupskom kalendaru jednostavno nema

Martial nedostaje

Panika na Old Traffordu: Kalendar za 2019. godinu bez jedne od glavnih zvijezda

E. Škorić

Ako je suditi po kalendaru Manchester Uniteda za 2019. godinu, Anthony Martial uskoro odlazi s Old Trafforda.

Nije ni u kojem slučaju kalendar mjerodavan po pitanju Martialove budućnosti, ali svakako zabrinjava sve navijače slavnog engleskog kluba.

Jose Mourinho nije bio u nekim posebnim odnosima s Martialom, ali s vremenom je mlada francuska zvijezda postala izuzetno bitna u napadu Uniteda, pa je postizao nekoliko važnih golova posljednjih sedmica.

Međtutim sada je izostao kalendara za 2019 godinu, dok su se na istom našle ostale zvijezde, pa i one koje navodno trebaju da odu iz kluba u dogledno vrijeme, kao recimo Paul Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Možda ni sam Martial neće biti sretan kada shvati da nedostaje na obilježavanju mjeseci u 2019. godini, ali nekako smo uvjereni da neće tako brzo napustiti Old Trafford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi