Panika u HSV-u: Direktor marketinga se napio i nestao

Gubi mu se svaki trag

Panika u HSV-u: Direktor marketinga se napio i nestao

U njemačkom bundesligašu HSV-u nastala je panika nakon što je objavljeno da je nestao direktor marketinga kluba Timo Kraus.

Kraus je, prema natpisima njemačkih medija, nestao u subotu oko 23:30 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Iz Hamburger SV-a su apelovali na sve koji imaju bilo kakve informacije o Krausu da im se obrate. 

U subotu uveče Kraus je viđen u alkoholiziranom stanju nakon jedne žurke, a iako bio ušao u taksi koji ga je trebao da odveze do kuće, na kraju se nije pojavio u svom domu i nestanak je istog dana prijavila njegova supruga. 

Nijemci tvrde da je Kraus na osnovu GSP signala mobilnog telefona posljednji put lociran u blizini luke na periferiji grada i to 70 minuta nakon što je ušao u taksi. Poslije toga signal je nestao i niko ne zna šta se desilo sa funkcionerom Hamburger SV-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi