Emir Spahić će od HSV-a naplatiti milion eura

Nakon raskida ugovora

Emir Spahić će od HSV-a naplatiti milion eura

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić odnedavno više nije fudbaler HSV-a.

Kao što je već poznato, vremešni stoper se nije uklapao u planove trenera Markusa Gisdola i iz Uprave kluba su mu uručili otkaz, pa je Spahić trenutno slobodan igrač.

Prema pisanju Bilda, Spahiću će nakon raskida ugovora pripasti milion eura kompenzacije od HSV-a na koju je pristao, te da mu njegov sada već bivši klub neće praviti probleme oko nastavka karijere.

Dok se HSV trenutno nalazi na pripremama u Dubaiju, Emir Spahić odmara u Hansestadtu i u naredna tri dana bi trebao biti riješen njegov status.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahić je u HSV stigao 2015. godine kao slobodan igrač nakon raskida saradnje s Bayer Leverkusenom, a u dresu ovog kluba je odigrao 38 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi