Panionios savladao Atromitos na svom terenu

U posljednjem susretu 25. kola grčke Superlige

Panionios savladao Atromitos na svom terenu

Večeras je Panionios u okviru posljednjeg susreta 25. kola grčke Superlige na svom terenu dočekao Atromitos. Domaćin je slavio rezultatom 1:0. 

Prvu pravu priliku na susretu imali su gosti, ali je udarac Mantziosa bio neprecizan. Domaćin je zaprijetio u 23. minuti susreta nakon što je Samaris uposlio Kabantaisa, ali je ostalo bez promjene. U 34. minuti zaprijetio je Kolovos, dok je u 41. posljednju priliku za promjenu rezultata propustio Goundoulakis. Na odmor se otišlo sa neriješeneim rezultatom. 

 

Prvu priliku u nastavku opet su imali gosti, ali se još jednom nije snašao Mantzios. U 58. minuti Panionios dolazi do vodstva. Kolovos je asistirao Kabantaisu za vodstvo domaćih od 1:0. Do kraja su gosti pokušali doći do izjednačenja, ali u tome nisu uspjeli. Ostalo je na kraju 1:0 za domaće.

 

Potražite više informacija na temu Super League:

Grčka Superliga, 25. kolo:

Panionios - Atromitos 1:0 (Kabantais 58) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti