Pantelić i Đekanović razočarani napustili Zvijezdu 09

Ostvarili cilj, pa ostali bez posla

Pantelić i Đekanović razočarani napustili Zvijezdu 09

Samir Mlaćo

FK Zvijezda 09 će u novoj sezoni nastupati u Premijer ligi BiH. Tim iz Etno sela Stanišići ostvario je historijski uspjeh te ćemo ga od naredne sezone gledati na premijerligaškim stadionima.

Izvjesno je da će ovaj klub pretrpjeti određene promjene u igračkom kadru, a nije poznato ko će sa klupe predvoditi sada ovaj klub, s obzirom da to vjerovatno neće biti Milan Đuričić, koji će dobiti ulogu koordinatora u klubu.

Mnoge je iznenadila ta odluka s obzirom da su jedni od najzaslužnijih za ostvarivanje cilja Zvijezde 09 dvojac Miodrag Pantelić i Nebojša Đekanović tako ostali bez posla.

Pantelić i Đekanović su ovih dana i zvanično se razišli sa Zvijezdom 09, a razočarenje nisu krili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno da smo razočarani. Ostvarili smo cilj, nije bilo nimalo lako, ali eto tako je to valjda u bh. nogometu. Ispunite cilj, dođete do historijskog uspjeha, a onda vas jednostavno sklonu. Ništa više ne treba reći, sve vam je onda jasno, kazao je Đekanović za SportSport.ba.

Đekanović je već ranije isticao da u novom bh. premijerligašu mnoge stvari ne štimaju, te da je promjena na trenerskoj klupi bila i ranije planirana, bez obzira kako završila sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije