Pantelić na korak do Ajaxa

Martin Jol želi Pantelića

Pantelić na korak do Ajaxa

Adnan Beganović

Srbijanski fudbalski reprezentativac i član njemačke Herthe, Marko Pantelić, najvjerovatnije će napustiti Bundesligu i pridružiti se holandskom Ajaxu.

Veći dio prošle sezone Pantelić je sjajno igrao i bio jedan od najzaslužnijih igrača za sjajne rezultate Herthe, ali pred sam kraj prvenstva došao je u sukob sa trenerom Lucienom Favreom, pa se njegov status u klubu promijenio nagore, te je postalo izvjesno da će nakon četiri godine napustiti klub.

Holandski mediji danas javljaju da bi ovaj srbijanski napadač pred kraj prelaznog roka trebao potpsati ugovor sa Ajaxom. Trener Alaxa, Martin Jol, prema pisanju holandskih medija želi Pantelića kao partnera u napadu Luisu Suarezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti