Pantelić se vraća u Herthu

Ajax ne želi ostaviti Srbijanca

Pantelić se vraća u Herthu

Srbijanski napadač Marko Pantelić mogao bi se, nakon samo jedne sezone u dresu Ajaxa vratiti u redove njemačke Herthe, piše danas Berlins Zeitung.

Pantelić je prošlo ljeto sa amsterdamskim klubom potpisao samo jednogodišnji ugovor, a Ajax ne pokazuje previše želje da ga produži.

Međutim, zato Hertha pokazuje želju da ga vrati u svoje redove iz kojih je otišao zbog neslaganja s bivšim trenerom Lucienom Favreom.

Berlinski je klub na posljednjem mjestu u Bundesligi s malim šansama da izbori opstanak u preostalih šest kola, a za povratak u prvu ligu će joj trebati kvalitetan napadač budući da je Adrian Ramos blizu odlaska.

Pantelić je ove sezone u 32 utakmice za Kopljanike postigao 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti