Pantelić želi produžiti s Ajaxom

Dopada mu se Amsterdam

Pantelić želi produžiti s Ajaxom

Edmir Škorić

Iskusni srbijanski napadač Marko Pantelić nada se produženju ugovora sa amsterdamskim Ajaxom na kraju ove sezone.

"Ajax i ja tek trebamo sklopiti sporazum. Osjećam se dobro u Amsterdamu i bilo bi mi drago da ostanem ovdje nakon ove sezone", kazao je Pantelić za Sportweek.

"Međutim, obje strane moraju biti zadovolje ishodom pregovora. Prihvatio sam Ajaxovu ponudu prošle godine i oni sada mogu prihvatiti neke moje zahtjeve. Čekat ću i vidjeti što Ajax želi i prihvatit ću njihovu odluku. Štogod se dogodi, ja ću uvijek imati tople osjećaje za ovaj klub", dodaje 31-godišnjak.

Marko Pantelić do sada je za Ajax postigao sedam golova u dvanaest ligaških utakmica. U Amsterdam je stigao bez ikakve odšete nakon raskidanja ugovora sa berlinskom Herthom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti