PAOK i Giannina upisali nove pobjede

Grčka Super liga

PAOK i Giannina upisali nove pobjede

A. Haznadarević

U grčkoj Super ligi, završena su prva dva duela subotnjeg dijela programa, u kojima su Giannina i PAOK ostvarili pobjede.

PAOK je pobjedom nad Levadiakosom rezultatom 1:0, zadržao svoju drugu poziciju, te učvrstio poziciju odmah iza Olympiakosa koji ima sedam bodova više na kontu.

 

Jedini pogodak na meču pao je u 69. minutu susreta, a strijelac je bio Lino. Poraženi Levadiakos je ostao na osmom mjestu sa 18 poena, ali i utakmicom više.

 

U drugom meču Giannina je u gostima savladala Kerkyrau sa rezultatom 2:0.

 

Oba pogotka pala su u drugom poluvremenu, prvo je u 48. minutu Lila pogodio za vodstvo Giannine, da bi De Vincenti u 62. minutu postavio konačnih 2:0.

 

Treba dodati i to da su gosti od 56. minuta igrali sa igračem manje, kada je Pantos zaradio drugi žuti karton.

 

Grčka Super liga

Potražite više informacija na temu Super League:

PAOK - Levadiakos 1:0 (Lino 69)

Kerkyra - Giannina 0:2 (Lila 48, De Vincenti 62) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije