PAOK odbio ponudu za Cimirota?

Werder želi bh. fudbalera

PAOK odbio ponudu za Cimirota?

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Gojko Cimirot, ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti grčki PAOK.

Naime, povremeni bh. reprezentativac se nalazi na meti nekoliko njemačkih klubova, a mediji u Njemačkoj danas su objavili da su čelnici PAOK-a odbili prvu ponudu za nekadašnjeg fudbalera Sarajeva.

Navodno, Werder želi u svoje redove da dovede Cimirota, a čelnici njemačke ekipe poslali su ponudu za bh. fudbalera. Werder je spreman platiti oko dva miliona eura za veznog fudbalera grčke ekipe.

Potražite više informacija na temu Super League:

Ipak, u PAOK-u nisu zadovoljni ovom ponudom za Cimirota, te od njemačke ekipe traže da povećaju ponudu. Navodno, PAOK za bh. fudbalera traži oko četiri miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije