PAOK slavio sa igračem manje, Cimirot igrao cijeli meč

Grčko prvenstvo

PAOK slavio sa igračem manje, Cimirot igrao cijeli meč

Fudbaleri PAOK-a slavili su pobjedu u današnjem meču 18. kola grčkog prvenstva u gostima kod Panetolikosa sa 1:0.

Bila je ovo veoma tvrda utakmica bez mnogo šansi na obje strane, ali na kraju su se ipak bolje snašli fudbaleri PAOK-a koji su upisali novu pobjedu u ovoj sezoni.

Gosti su ostali sa deset fudbalera na terenu nakn što je u 32. minuti Athanasiadis dobio direktan crveni karton. Tada se mislilo da će domaći imati olakšan posao do pobjede na ovom meču, ali ipak nije bilo tako. 

PAOK je uspio da uzme sva tri boda zahvaljujući pogotku kojeg je postigao Mystakidis u 62. minuti susreta. Rezultat se do kraja meča nije mijenjao. 

Potražite više informacija na temu Super League:

PAOK je nakon ove pobjede na 5. mjestu grčkog prvenstva sa 26 bodova, dok je njihov današnji rival 11. sa deset bodova manje. Bh. internacionalac Gojko Cimirot igrao je cijeli meč za goste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi