Postala hit na Twitteru: 60-godišnja novinarka pokazala međunožje tokom emisije Evropskog prvenstva

Paola Ferrari se oglasila

Postala hit na Twitteru: 60-godišnja novinarka pokazala međunožje tokom emisije Evropskog prvenstva

Endin Čaušević

Italijanska novinarka u emisiji pokazala međunožje, pa poručila: "VAR se više koristi u emisiji nego na terenu"

Italijanska novinarka Paola Ferrari našla se u centru pažnje zbog videa koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, ova 60-godišnja novinarka radi za televiziju Rai i vodi specijalni program povodom Evropskog prvenstva.

Ona je izvještavala s jedne od utakmica Evropskog prvenstva, a onda je napravila potez zbog kojeg je postala glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, tokom emisije ona je promijenila pozu svojih nogu zbog čega je otkrila svoje međunožje, a naravno video je u kratkom vremenu završio na Twitteru.

Ovaj video postao je hit na drušvenim mrežama i mnogi su ovu novinarku usporedili s poznatom glumicom Sharon Stone koja je imala sličnu scenu u filmu "Basic Instinct".

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/musagete10/status/1404907801508388864[/twitter]

Nakon svega oglasila se i Ferrari koja je poručila da se nište specijalno nije desilo da bi video postao toliko popularan.

"Video je postao viralan i čini se da se VAR više koristi u ovim emisijama nego na terenu na Evropskom prvenstvu. Ništa ozbiljno se nije desilo", rekla je ova 60-godišnja voditeljica i osvrnula se na povezivanje sa Sharon Stone.

"Ona je jedna od najseksipilnijih žena na svijetu. Ovaj video djeluje malo pretjerano jer Sharon Stone u toj sceni nije nosila donji veš. Više volim zaštiti zdravlje i higijensku čištoću".

Ona se i prije nekoliko dana našla u centru pažnje, ali tada su je mnogi ismijavali zbog načina kako je izgovarala imena pojedinih fudbalera.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Tako je za Hummelsa rekla da je "Homeless", Mbappe joj je bio "Mappe", dok je Paula Pogbu nazvala "Pobgall".

Top Komentari

kobe24
Čauševiću na phubu omiljena pretrata "mature"
8 0
AmarSahin
Pomjerila žena noge na 1 sekund i to je kvaliteta slike 144 piksela, ali nema to veze, morate vi cijeli članak o tome napraviti.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi