Papac: Možemo osvojiti duplu krunu

Papac: Možemo osvojiti duplu krunu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Rangersa, Saša Papac, istakao je kako želi osvojiti duplu krunu sa svojom ekipom ove sezone.

Rangersi će u nedjelju dočekati momčad Dundee Uniteda u okviru petog kola Škotkog kupa. Nakon razočaravjuće sezone u evropskim takmičenjima, Papac želi osvojiti škotsku Premier ligu i domaći Kup sa Rangersima.

"Utakmica protiv Dundee Uniteda je veoma bitna za nas, jer nam preostaju dva trofeja za koja ćemo se boriti u ovoj sezoni. Moramo zadržati koncentraciju i potpuni fokus, ukoliko želimo da se domognemo narednog kola", rekao je Papac, te dodao:

"Cijeli život trenirate i igrate kako biste osvajali medalje i titule, a ukoliko ih se uspijete domoći i pred kraj karije, onda je to odlično. To je razlog zašto moramo dati sve od sebe da dođemo do finala. Još uvijek je rano pričati o tome, ali to je sigurno cilj svim ekipama."

Ekipa iz Glazgova je proteklog vikenda odigrala odličnu utakmicu i savladala Hibernian sa 4:0. Bek naše reprezentacije odigrao je svih 90 minuta u dresu pobjedničke ekipe.

"Prošlog vikenda smo odigrali odličnu utakmicu i to je bilo jako važno za motivaciju, nakon frustrirajućeg rezultata protiv Aberdeena. U ligi moramo nastaviti sa pobjedama, a ako budemo igrali kao protiv Hiberniana možemo osvojiti titulu", zaključio je Papac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.