Papac: Nedostaje samo naslov prvaka

Bh. internacionalac u Škotskoj

Papac: Nedostaje samo naslov prvaka

(Nažalost) bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Saša Papac, ove je sezone jedan od najboljih igrača Glasgow Rangersa i na Ibrox Parku ga smatraju pravim vođom na travnjaku.

Predsjednik Rangersa Sir David Murray i trener Walter Smith našli su se na udaru škotske javnosti u posljednje vrijeme nakon serije loših rezultata.
Ulje na vatru dolila je odluka da se prihvati ponuda od Birminghama u visini od 3,75 miliona funti za najboljeg strijelca ekipe Krisa Boyda.

-    Ne želim mnogo pričati o politici kluba. To nije moj posao. Želim se koncentrisati na svoju i igru momčadi. Imamo sasvim dobru ekipu i unutar svlačionice sve funkcioniše savršeno, kazao je Papac u razgovoru za Dailyrecord.

Bh. internacionalac je nedavno potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Rangersima, a u klubu iz Glasgowa su prezadovoljni onim što im Papac na terenu pruža.

-    Veoma sam sretan i zadovoljan u Rangersima, ali ako mi jedna stvar nedostaje to je osvajanje naslova prvaka Škotske, rekao je bh. internacionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.