Papac nije zaboravio odakle dolazi

Sa zastavom BiH na proslavi titule

Papac nije zaboravio odakle dolazi

O. Lekić

Ubjedljivom pobjedom nad Kilmarnockom (5:1) fudbaleri Glasgow Rangersa osvojili su 54. titulu prvaka Škotske. Velike zasluge za novu titulu Rangersa pripadaju i bh. internacionalcu Saši Papcu koji je osvajanje iste proslavio sa zastavom BiH.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Saša Papac, sa svojim Rangersima osvojio je novu titulu. Da li će mu biti posljednja u dresu Rangersa u ovom trenutku se ne zna jer mu na ljeto ističe ugovor sa ovom škotskom momčadi.

"Moram reći da nisam samo igrač Rangersa. Ja sam i navijač ovbog kluba. Proveo sam ovdje pet nezaboravnih godina. Još uvijek sam u pregovorima sa klubom i u narednim danima ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Nadam se da ćemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo", rekao je Papac za škotske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.