Papac: Ovo je težak period za mene

Bivši reprezentativac BiH se uskoro vraća na teren

Papac: Ovo je težak period za mene

Defanzivac Glasgow Rangersa, Saša Papac je van terena već 20-ak dana, a kako stvari stoje bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine ponovo bi se mogao pojaviti na zelenom travnjaku u utakmici Lige prvaka protiv Bursaspora.

Lijevi bek glazgovskog tima je van terena od utakmice škotske Premier lige sa Hibernianom kada je igru napustio na nosilima zbog povrede glave, nakon čega je zaradio deset šavova.

"Ovo je težak period za mene, povrede dolaze, ali to moram prihvatiti i boriti se da se vratim na teren. Dobio sam potres mozga i to je problem. Glava me ponekad boli. Kada pokušavam da uradim neke vježbe osjećam manju bol", rekao je Saša Papac za RangersTV, te dodao:

"Imao sam saobraćajnu nesreću prije nekih pet godina i ima nekih problema i od tada. Svaki problem glave za mene je veoma težak. Međutim, ja se uvijek borim i želim biti na terenu. Sada je sve uredu i ide na bolje. Nadam se povratku već sljedeće sedmice."

Papcu ističe ugovor na ljeto, a kako kaže još uvijek nema većih naznaka za sada da će ga produžiti.

"Nema ništa novo. Bio sam u kontaktu sa klubom prvi put prije mjesec i po dana, ali još se ništa nije desilo. Nema nikake velike vijesti", dodao je za kraj 30-godišnji lijevi bek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije