Papac se vratio treninzima

Upitan za subotnji susret sa Hibernianom

Papac se vratio treninzima

Saša Papac, lijevi bek Glasgow Rangersa, vratio se treninzima, kao što je i najavio u nedavnom razgovoru za naš portal. Međutim, upitan je za utakmicu protiv Hiberniana, koja se igra u subotu.

Papac je posljednju utakmicu u dresu škotskog giganta odigrao prije mjesec dana, kada je njegov tim slavio protiv Dundee Uniteda sa 3:1.

Iskusni defanzivac, koji je u posljednjim utakmicama Rangersa igrao čak i na poziciji krila, nastupio je za našu reprezentaciju u revanš utakmici baraža za Evropsko prvenstvo protiv Potugala, unatoč bolesti.

"Osjećam se malo bolje, ali ne znam da li ću biti spreman za subotnju utakmicu", rekao je iskusni bosanskohercegovački defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.