Papac sve bliže odlasku iz Rangersa

Još dva mjeseca ugovora, a razgovora o novom nema

Papac sve bliže odlasku iz Rangersa

Adnan Beganović

U finalu škotskog Liga kupa Glasgow Rangersi su savladali Celtic, a kako sada stvari stoje, nekadašnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Saši Papcu, taj susret je bio posljednji na Hampden Parku.

Naime, bivšem bh. reprezentativcu za nešto više od dva mjeseca ističe ugovor sa Rangersima, a još uvijek mu nije ponuđen produžetak saradnje.

"Moj ugovor završava na ljeto i možda sam posljednji put bio ovdje. Nije lako biti u ovakvoj situaciji, kada ne znaš gdje ćeš igrati za dva mjeseca. Međutim, pokušavam ostati jak i pronaći motivaciju za osvajanje novog naslova prvaka", prenosi portal Soccacritics izjavu bivšeg bh. reprezentativca.

"Celtic je u finalni susret Liga kupa ušao kao favorit, no od prve minute mi smo im pokazali da ćemo biti bolji. Ova pobjeda je od velike važnosti za nas i moramo nastaviti sa ovako dobrim igrama", osvrnuo se Papac na duel sa Celticom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.