Papadopoulos pred potpisom za Dinamo
Grk u društvu Mamića

Grk na Maksimiru

Papadopoulos pred potpisom za Dinamo

Edmir Škorić

Mediji u Hrvatskoj danas pišu kako je Grk Dimitrios Papadopoulos najvjerovatnije novi član zagrebačkog Dinama. Naime, bivši igrač italijanskog Leccea blizu je potpisa sa "modrima", što govori i njegov današnji posjet Zagrebu.

Grk, koji je proglašen zna najboljeg igrača grčkog prvenstva 2004. godine i koji je nastupio na Evropskom prvenstvu iste godine u Portugalu, pred potpisom je za zagrebački Dinamo, pišu hrvatski mediji.

Dimitrios Papadopoulos već danas je stigao u hrvatsku prijestolnicu, gdje se sastao sa čelnicima Dinama. Kako je njegov dolazak bio najavljen u petak, grčki fudbaler je došao jedan dan ranije, što dovoljno govori kako je transfer pri samoj realizaciji.

Bivši igrač Leccea (14 utakmica i 1 pogodak) u Zagreb je došao u pratnji supruge, te Dinamovog bivšeg igrača Marija Bonića. Papadopoulos bi na Maksimiru trebao zarađivati oko 800 hiljada eura godišnje, a u svojoj karijeri igrao je za Akratitos, Burnley, Panathinaikos, gdje se najviše i proslavio, te je imao neuspjelu sezonu u Lecceu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.