Papadopoulos tri godine u Dinamu

Legendarni Grk u Dinamu

Papadopoulos tri godine u Dinamu

Adnan Beganović

Nekadašnji grčki reprezentativac Dimitrios Papadopoulos u naredne tri sezone nosiće dres zagrebačkog Dinama. Nakon završenih pregovora i potpisa ugovora Papadopoulos je krenuo put Grčke, a u Zagreb se vraća u ponedeljak kada će i službeno biti predstavljen.  

Posljednje informacije koje dolaze iz Zagreba govore da će Papadopoulos u Dinamu godišnje zarađivati 650.000 eura.

Grčki napadač najbolje partije u svojoj karijeri pružao je u dresu Panathinaikosa za koji je odigrao 125 utakmica i postigao 58 golova. U prošloj sezoni nije briljirao, nastupao je za talijanski Lecce i u 16 odigranih utakmica postigao je samo jedan pogodak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.