Kostas Papanikolaou za SportSport.ba

Papanikolaou: Bilo je važno zaustaviti Teletovića

Večeras je reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena od Grčke u Atini rezultatom 88:71. 

Nakon susreta razgovarali smo sa Kostasom Papanikolaouom koji je na večerašnjoj utakmici postigao šest poena, te je dodao četiri asistencije i šest skokova. 

"Večeras smo bili mnogo koncentrisaniji nego prije četiri dana kada su nas savladali. Odigrali smo mnogo bolje u odbrani i to je jako bitno. Tu smo željeli napredovati. Mislim da je jako važno što smo zaustavili Teletovića koji je fantastičan igrač. Bio je to važan test za nas da vidimo koliko smo napredovali posljednjih dana," rekao je Papanikolaou. 

"Bosna i Hercegovina ima jako dobar tim, jako kvalitetan i talentiran tim sa nekoliko vrhunskih igrača. To je otvoren turnir i ako je ekipa koncentrisana onda može doći do vrha," riječi su Papanikolaoua. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije