Pariški milioni spremni za ljeto
Foto: EPA

Trojica na meti PSG-a

Pariški milioni spremni za ljeto

Midhat Šljivak

Francuski PSG spremio je listu pojačanja za ljetni prelazni rok, a na njoj se nalaze trojica fudbalera.

Pozicija golmana je najkritičnija za pariški tim, a novi član ovog tima mogao bi postati slovenački golman Jan Oblak.

Sjajni čuvar mreže se posljednjih mjeseci često povezuje sa odlaskom iz madridskog Atletica. PSG navodno nudi pravo bogatstvo za njega i lako bi se moglo desiti da postane najskuplji golman svih vremena.

Nije on jedini kojeg Parižani žele iz Španije. Navodno, pokazuju interes za defanzivca Barcelone Samuela Umtitija koji još uvijek nije dogovorio uslove oko novog ugovora sa katalonskim timom, a put Parka Prinčeva mogao bi i Realov Isco.

Reprezentativac Španije je nezadovoljan statusom kod Zinedinea Zidanea. Interes za njega je ogroman i sigurno je da PSG neće štediti novac ako ga zaista budu željeli dovesti u svoje redove.

Cilj pariškog tima je osvajanje Lige prvaka. Čine sve kako bi to toga došli i ne treba čuditi ako potroše stotine miliona eura na nova pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi