Park: Možemo i protiv Argentine

Prva zvijezda Koreje vjeruje u svoju reprezentaciju

Park: Možemo i protiv Argentine

U prvoj utakmici grupe B Južna Koreja je odigrala sjajnu utakmicu i upisala pobjedu nad Grčkom (2:0). Pred Korejcima je sutra mnogo veći izazov, reprezentacija Argentine.

Najbolji igrač u pobjedi protiv Grčke bio je desnokrilni napadač Manchester Uniteda Ji Sung Park, koji se nada kako njegova reprezentacija uz timsku igru može naprvaiti izneneđanje i protiv prvog favorita grupe, Maradonine Argentine koja je pokazala dosta dobru igru protiv Nigerije.

„Argentina je najbolji tim u našoj grupi. Ali, ako mi odigramo kao tim, kao što smo odigrali protiv Grčke, onda se možemo nadati dobrom rezultatu“, rekao je Park na press konferenciji uoči sutrašnjeg dvoboja protiv Argentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.