Park pun hvale za Rooneya

Park pun hvale za Rooneya

Edmir Škorić

Wayne Rooney ove je sezono naprosto eksplodirao u redovima Manchester Uniteda, a to je primijetio i njegov saigrač Južnokorejanac Park Ji-Sung.

Cristiano Ronaldo je prošle sezone postigao 42 pogotka, a Rooney trenutno ima deset manje, stim da je do kraja prvenstva ostalo još 13 utakmica.

"Ljudi ga smatraju jednim od najboljih igrača na svijetu i apsolutno su u pravu. Zabio je toliko golova ove sezone, da je to nevjerovatno", kaže južnokorejska zvijezda, te dodaje.

"Ali svi su oduvijek znali da je talent i da je sposoban to napraviti, pa nije nikakvo iznenađenje. Mlad je kao i prije, samo mu je potrebno isksutvo. Ove sezone ja odrastao".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.