Park: Želim karijeru završiti u Unitedu

Iskusni veznjak odan klubu

Park: Želim karijeru završiti u Unitedu

Veznjak Manchester Uniteda, Ji-Sung Park izjavio je da bi svoju karijeru volio završiti na Old Taffordu.  

Park se ove sezone dosta mučio sa povredama i lošom formom te je odigrao sezonu ispod svojih mogućnosti. Ipak nije se predavao te je još jednom dokazao svoju odanost klubu iako mu samo godinu prije isteka ugovora, nije ponuđeno produženje.

 

"Želim karijeru završiti ovdje. Ali ipak moje želje su nešto sasvim drugačije od realnosti. Potreban mi je psihički i fizički odmor. Želim zaboraviti na sve i koncentrisati se na budućnost", kazao je Park.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Južnokorejanac je od dolaska u United iz PSV-a odigrao sedam sezona, međutim, ova je bila jedna od najlošijih budući da je odigrao samo 17 ligaških utakmica.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.