Parker: U Beogradu sam dobijao prijetnje smrću

Bivši Zvezdin "problem" sasvim otvoreno

Parker: U Beogradu sam dobijao prijetnje smrću

D. Vejo

Priča oko napadača Joshue Parkera i Crvene zvezde i dalje ne jenjava. 

Dok je bio na stadionu Rajko Mitić, redao je problem za problemom. Prvo je tokom prošle zime trebao da trenira individualno u Beogradu, međutim, on je odlučio da na četiri dana bez javljanja ikome napusti glavni grad Srbije i otputuje do kuće u Englesku. 

Kazna koja ga je sačekala po povratku u Beograd nije omela Parkera da žalbu uputi FIFA-i. Nakon toga, krenule se nesuglasice na relaciji Parker-Zvezda, ali je na koncu on napustio klub i otisnuo se u novu sredinu.

Svoje iskustvo sa crveno-bijelima, ispričao je i inostranim novinarima, a ono nije bilo niti malo ugodno za čuti.

"Bio je to pravi pakao. Nerealne su neke stvari bile, ne želim nikom da se to desi. Sve je krenulo nakon što sam otišao u Englesku na nekoliko dana, čak sam dobijao i prijetnje smrću u Beogradu", kazao je Parker.

Trenutno, Parker nastupa za engleski Gillingham.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi