Partizan bi mogao bez ključnih igrača u derbi

Kartoni prijete crno-bijelima

Partizan bi mogao bez ključnih igrača u derbi

D. Vejo

Ukoliko fudbaleri Partizana sutra na svom terenu savladaju ekipu Mladosti iz Lučana, automatski će se u prvoj rundi play-offa lige sastati sa Crveno zvezdom. Međutim, crno-bijeli bi mogli biti u velikom problemu jer ako okosnice tima dobiju žute kartone neće ih biti u derbiju.

Riječ je o štoperu Bandalovskom, kapitenu Saši Iliću, te Brašancu i Jovanoviću. Scenario u kome ne bi bilo ovih igrača bio bi svakako veliki hendikep. Jer pomenuti igrači su standardni i čine okosnicu kako zadnje linije tako i veznog reda.

Na svu muku, u trenažnom procesu nije napadač Alen Stevanović. On je zbog povrede stopala još uvijek pod medicinskim nadzorom stručnog tima. 

Ekipa Mladosti trenutno se nalazi na 10. poziciji na tabeli i nalaze se u play-outu lige.

Meč između Crven zvezde i Partizana na rasporedu bi trebao biti 16. aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi