Partizan, Cibona i Turk Telecom na turniru "Mirza Delibašić"

KK Bosna organizuje memorijalni turnir

Partizan, Cibona i Turk Telecom na turniru "Mirza Delibašić"

U znak sjećanja na sportistu stoljeća u Bosni i Hercegovini, velikana košarkaškog sporta, Mirzu Delibašića, KK Bosna organizuje 10. jubilarni memorijalni turnir "Mirza Delibašić".

Pored KK Bosne kao organizatora na turniru će učestovati Cibona, Partizan i turski Turk Telecom, a turnir će se održati 13. i 14. septembra u dvorani koja nosi ime najboljeg sportiste naše domovine u čiju čast se upravo organizuje ovaj turnir.

Pravo na prenose svih utakmica ekskluzivno je dobila BHT, a u cilju animacije publike, uprava Studenata se odlučila za popularnu cijenu ulaznica od 10 KM za dvije utakmice po danu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.