Partizan dolazi na Radnikovu svečanost?

Večeras sastanak dva kluba

Partizan dolazi na Radnikovu svečanost?

Samir Mlaćo

Nogometši Radnika spremaju se na Zlatiboru, a danas su odigrali prijateljski meč protiv Inđije. Bilo je 1:1 u jako teškim uslovima zbog kiše.

Večeras je ekspediciju Bijeljinaca posjetio i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, te uputio riječi podrške nogometašima i stručnom štabu.

Za večeras je dogovoren i sastanak sa predstavnicima FK Partizan.

"Večeras će se na Zlatiboru održati i radni sastanak našeg kluba sa predstavnicima FK Partizan, koji se takođe nalaze na Zlatiboru. Tema sastanka biće uspostavljanje konkretnije saradnje između ova dva kluba kao i mogućnost da Partizan gostuje u Bijeljini na generalci Radnika kada bi trebalo da se u funkciju zvanično puste i reflektori", istakli su iz FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra se Bijeljinci vraćaju kući. 

Top Komentari

BN78
Za godinu dana,neka guzove na dranje spreme Sarajevo,Željo,Zrinjski i ostala braćala.Titula stiže u Bijeljinu.
2 1
Pozitiva
Možda je malo smiješno, ali BiH volio da nam je liga takva, da i Radnik bude prvak...ili neko drugi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi