Partizan: Milinković umjesto Stanojevića

Partizan: Milinković umjesto Stanojevića

Edmir Škorić

U beogradskom Partizanu došlo je do promjena na mjesto šefa stručnog štaba. Umjesto Aleksandra Stanojevića "upao" je Zoran Milinković.

Iako je Uprava Partizana progledala kroz prstu Stanojeviću eliminaciju u Evropskoj ligi od Shamrocka, njegove oštre izjave na račun predsjednika Dragana Đurića nisu prošle nezapaženo.

Stanojevića će zamijeniti nekadašnji strateg Spartaka ZV i Vojvodine Zoran Milinković, zbog čega je ostavku podnio sportski direktor Mladen Krstajić, očito revoltiran ovakvim potezom čelnih ljudi Partizana.

Sa 'crno-belima' je Stanojević došao do dva naslova u Srbiji i jedan Kup, a sa izmijenjenim kadrom nije uspio napraviti puno toga u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.