Partizan na proslavi Slobode

Partizan na proslavi Slobode

D. Banović

U sklopu proslave 100. godina postojanja Fudbalskog kluba Sloboda u nedjelju će u Bosanskom Novom gostovati beogradski Partizan. Crno bijeli će na taj način čestitati Slobodi rijedak jubilej, a sve pripreme za ovaj spektakl su završene.

"Sloboda ima dugu tradiciju i dolazak kluba koji će da učestvuje u Ligi šampiona je najljepša čestitka za naš kolektiv. Interesovanje je veliko i sigurno će tribine na našem stadionu Mlakve biti popunjene do poslijednjeg mjesta", kaže dugogodišnji predsjednik FK Sloboda Mitar Lazić.

Partizan će u nedjelju doputovati bez reprezentativaca, a ekipu će sigurno predvoditi Ilić, Ilijev, Kleo, Krstajić i druge zvijezde šampiona Srbije. Utakmica između Slobode i Partizana igra se u nedjelju od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.