Partizan pao u Novom Gradu

Prijateljski susret

Partizan pao u Novom Gradu

D. Banović

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada pobjedili su danas pred svojim navijačima beogradski Partizan rezultatom 1:0. Meč je odigran na stadionu Mlakve pred oko 5.000 gledalaca i to u sklopu proslave 100 godina postojanja FK Sloboda.

Strijelac jedinog gola bio je napadač domaćih Boban Zdjelar u 13. minutu utakmice.

U taboru učesnika Lige šampiona nisu krili oduševljenje što su bili gosti prvoligaša RS.
"Čast nam je što smo baš mi imali priliku da čestitamo rijedak jubilej ljudima iz Slobode. Želimo im puno sreće u daljem radu i još puno uspjeha", reklao je član uprave Partizana Albert Nađ.

Trenutno jedan od najboljih napadača Evrope, Brazilac Kleo dočekan je sa ovacijama.

"Na ovim prostorima ljudi vole fudbal isto kao i u Brazilu. Čast mi je što sam bio akter ovakve utakmice i proslave domaćeg kluba", rekao je Kleo, koji će uskoro da obuče dres reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.