Partizan slavi Voždovac: Zvezda nemoćna na Tržnom centru

Zakuhalo se u Super ligi Srbije

Partizan slavi Voždovac: Zvezda nemoćna na Tržnom centru

D. Vejo

Fudbaleri Voždovca pobjedili su danas Crvenu zvezdu u okviru četvrtog kola play-off faze Super lige Srbije rezultatom 3:2 (2:0).

Izabranici Miodraga Božovića danas su na iznenađenje mnogih pretrpjeli jedan od težih poraza, kada je u pitanju trka za šampionsku titulu sa ljutim rivalom Partizanom.

Pred crveno-bijele ovoga puta su se isprsili igrači Voždovca koji su na Tržnom centru pokazali zbog čega su u play-offu. 

Igrao se 14. minut utakmice kada dubinsku loptu veziste domaćeg sastava Anđelković nesmotrenom reakcijom posprema u vlastitu mrežu. To je ozbiljno uzdrmalo goste iz Ljutice Bogdana. A da je tako, potvrdio je i događaj iz 36. minute susreta kada Dražić solo prodorom plasira loptu iza leđa nemoćnog Manojlovića, te tako duplira prednost domaćina (2:0). 

Da su crveno-bijeli daleko od forme u kojoj su bili tokom prvog dijela sezone pokazalo je i drugo poluvrijeme na Tržnom centru. Uspio je Luković da smanji sa bijele tačke na 2:1, u 72. minuti, ali Srećković nije dao gostima da se mnogo razmašu te pogotkom u 88. minuti praktično riješio pitanje pobjednika (3:1). 

Uspjeli su do kraja Božovićevi puleni preko Poletanovića da smanje na 3:2, ali to je sve što su uspjeli da urade.

Partizan je vječitom rivalu sada pobjegao na tri boda, a najviše zahvaljujući Voždovcu koji je lansirao crno-bijele na tron i tako možda završio polemiku oko šampiona države.

Do kraja Super lige Srbije ostala su još tri kola. Zvezda će u narednom ugostiti ekipu Mladosti iz Lučana, dok će Voždovac otputovati na noge Partizanu.

Ostali rezultati:

Vojvodina - Mladost 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi