Partizan želi Krstanovića

Partizan želi Krstanovića

Adnan Beganović

Nakon Heartsa, Salzburga, Freiburga i Splita u svojim redovima bosanskohercegovačkog internacionalca i najboljeg strijelca Zagreba i HNL-a, Ivana Krstanovića, rado bi vidio i srbijanski šampion Partizan.

Napadač Pjesnika, Ivan Krstanović, trenutno je najtraženiji igrač HNL-a. Za njegove usluge zainteresirani su brojni evropski klubovi, a jedan od njih je i Partizan.

Hrvatski mediji pozivajući se na menadžera Zorana Stojadinovića, koji je je dobio sve ovlasti od predsjednika Partizana Dragana Đurića da dovede Krstanovića u Beograd, tvrde da su crno - beli ponudili Zagrebu milion eura obeštečenja, no čelni ljudi hrvatskog prvoligaša su tu ponudu navodno odbili i tražili su milion i pol eura.

Još uvijek se ne zna kakav je odgovor crno-belih, no sve je izvjesnije da će Krtanović napustiti Zagreb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.