Partizanu bod u Bernu u utakmici punoj promašaja
Foto: EPA

Grupa B, 1. kolo:

Partizanu bod u Bernu u utakmici punoj promašaja

Midhat Šljivak

Fudbaleri Partizana dobro su otvorili sezonu u Evropskoj ligi. Crno-bijeli su u 1. kolu grupe B remizirali u Bernu protiv Young Boysa rezultatom 1:1.

Sjajan meč prikazala su ova dva tima, ali na kraju obje ekipe mogu da žale za tri boda, jer su promašili nekoliko velikih šansi u ovom duelu.

Oba gola postignuta su na otvaranju meča. Partizan je poveo u 11. minuti golom Jankovića, a za 1:1 je tri minute kasnije pogodio Fassnacht.

Nakon toga je viđena revija promašaja. Oba tima su mogla doći do tri boda, ali su na kraju osvojili po jedan.

Kijevski Dinamo je pobijedio albanski Skenderbeu s 3:1.

Gosti su imali vodstvo na poluvremenu ovog meča. Gol za 0:1 postigao je Muzaka, da bi u nastavku Dinamo došao do preokreta i očekivane pobjede.

Grupa B, 1. kolo:

Young Boys - Partizan 1:1

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dynamo Kiev - Skenderbeu 3:1




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi