Partizanu memorijal "Haris Brkić"
Zajedinčka fotografija učesnika prošlogodišnjeg turnira

Slaba igra bh. predstavnika

Partizanu memorijal "Haris Brkić"

Kadetski turnir odigran u sjećanju na Harisa Brkića koji je prošle sezone osvojila Bosna, ove godine nije donio mnogo radosti sarajevskoj ekipi.

Sarajevsku Bosnu savladala je ekipa Budućnosti iz Podgorice koja je ove godine bila i domaćin i to rezultatom 62:31. U drugom polufinalu slavili su kadeti Partizana koji su sa 79:42 bili bolji od vršnjaka KK Podgorice.

I u finalu kadeti Partizana pokazali su svoju nadmoć i savladali Budućnost sa ubjedljivih 64:42, te od ukupno devet turnira koji su odigrani, slavili sedmi put.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti