Partnerstvo Vardyja i Mahreza je završeno!

Užasna statistika

Partnerstvo Vardyja i Mahreza je završeno!

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicester prošle sezone bili su prava senzacija u svijetu fudbala osvajanjem titule prvaka Engleske.

Leicester je senzacionalno stigao do krova Engleske na krilima nevjerovatnog dvojca Vardy-Mahrez. Oba igrača su ljetos imala nekoliko ponuda, ali su na kraju odlučili da ostanu na King Power stadionu. Ipak, sada je gotovo jasno da su napravili grešku.

Engleski mediji prenijeli su da će se teško pružiti prilika da ostvare transfere koje su mogli ovog ljeta. Vardy i Mahrez ove sezone ne igraju ni blizu kao prošle, te je očito da je njihovo partnerstvo završeno.

Prema statističkim podacima koje su objavili engleski mediji Vardy i Mahrez imali su samo jedno međusobno dodavanje od 17. septembra. Ovaj podatak zaista zvuči nevjerovatno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije