Mahrez: Nećemo ispasti iz lige

Zvijezda Leicestera ne strahuje

Mahrez: Nećemo ispasti iz lige

Aktuelni prvak Engleske Leicester u ovoj sezoni igra ispod svih očekivanja i trenutno se nalazi na 14. mjestu sa dva boda više od Hulla koji je u zoni ispadanja.

Lisice se nalaze u seriji od tri utakmice bez pobjede a ove sezone su nanizali već šest poraza, pa su se navijači počeli pribojavati ispadanja iz lige, koje bi predstavljalo nevjerovatan šok.

Zvijezda Leicestera Riyad Mahrez također igra ispod svog nivoa u ovoj sezoni, ali se ne boji najgoreg scenarija.

"Ne mislim o tome jer nećemo ispasti iz lige. Imamo dovoljno kvaliteta da ostanemo u Premier ligi, a možda i da napravimo mnogo više od toga", rekao je Mahrez, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo zaslužili da imamo ovoliko poraza. Nezasluženo smo izgubili i od Watforda u prošlom kolu, ali to se dešava u fudbalu. Sada smo u lošoj formi, ali znam da ćemo se izvući iz ovoga i pokazati kakva smo ekipa".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi