Pato: Chelsea? Zašto da ne!

Brazilac oduševljen

Pato: Chelsea? Zašto da ne!

Edmir Škorić

Brazilac Alexand Pato našao se na meti Chelsea ovog ljeta, ali mladi napadač Milana nije krio oduševljenje zbog toga, te poručio kako bi ozbiljno razmotrio svaku ponudu londonskog kluba.

Chelsea je ove sezone najviše vezan za AC Milan, svakodnevno iz zapadnog dijela Londona mogu se čuti glasine kako "plavi" žele svoje redove pojačati nekim od igrača "rossonera". Real im je "ukrao" Kaku, ipak, uspjeli su dovesti trenera Carlo Ancelottija, a nakon što je nedavno Gattuso odbio Chelsea, sa Stamford Bridgeu su se asocirali na Pirla i Pata.

"Carlo Ancelotti je vrlo važan za mene", rekao je mladi napadač Milana, te nastavio. "On je bio taj koji me htio u Milanu i dao mi priliku da izrastem u pravog igrača."

"Imam ugovor s Milanom, ali ja bih ozbiljno razmotrio svaki poziv Chelsea."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.