Paučina na stadionu Tottenhama se skupljala mjesecima, a onda je došao Vrančić

Eurogol iz slobodnjaka

Paučina na stadionu Tottenhama se skupljala mjesecima, a onda je došao Vrančić

A. Čaušević

U provjeri pred nastavak Premiershipa Norwich je na gostovanju pobijedio Tottenham sa 1:2, a pobjednički gol djelo je Marija Vrančića. 

Spursi su bolje ušli u susret, imali su vodstvo preko Erika Lamele, da bi za preokret Kanarinaca pogađali prvo Josip Drmić, a za tim Vrančić.

Bh. veznjak je postigao zaista spektakularan gol iz slobodnjaka sa 25 metara. Veoma preciznim udarcem pogodio je same rašlje gola Tottenhama.

Remek-djelo kojim je impresioniran bio i Jose Mourinho sigurno vrijedi pogledati više puta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Norwich će sezonu nastaviti sljedećeg vikenda domaćim susretom protiv Southamptona, dok će i Tottenhama također biti domaćin i to Manchester Unitedu.

Top Komentari

BigBosnianBoss
Al zato u repki nema mjesta
5 0
Penderinos
Al zato kad igraju englesku ligu nema mjesta
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije