8

Komentari (8)

Siporex
Pogba je igracina ali dzaba mu to kada odigra 5 utakmica za 10-u i onda ga pola sezone nema ni na mapi...ili je ozljeda ili nesto dr ! Ne bih volio da ode iz Utd-a ali msm da se ne moze nositi sa pritiskom i formom Premier lige
Siporex
Jasminn
@Siporex 10-ku*
Deset-ku
Ne vide dese-tku, sta znaci dese - ne znaci nista. Dodatke dodajes na vec postojecu rijec (ako vec nekog ispavljas)
Siporex
Legendo,jesi li ti prirodno glup ili treniras? Citam tvoj komentar i zaista me shvatam sta ti zelis da kazes? Ispravio sam sebe licno jer sam pogresno napisao,a tebi sto god da kazem je suvisno osim da je bilo knjiga u skoli i za tebe,samo ih je trebalo citati,sasvim jednostavno... ?
realno_govoreci
Prvi put sa cujem za ovog lika,jeko on?
Vela82
Aj ne jedite ****a, vi ocekujete lika da u 1 tekmi dadne 50 asistencija i golova, je bo te ovo preseravanje vise
Red
Sta očekivati od Liverpoolovog iakompleksiranog igrača i trenera drugo nego ovakav komentar.
AmarSahin
To se očekuje? Samo 7 igrača u Premier Ligi je uspjelo ovo što je Pogba uspio. Ovaj stručnjak Souness to očigledno ne zna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.