Paulinho presretan zbog gola kojim je srušio Getafe

Paulinho presretan zbog gola kojim je srušio Getafe

E. Škorić

Barcin veznjak Paulinho jučer je protiv Getafea u 4. kolu La Lige protiv postigao gol za pobjedu.

Paulinho je u nastavku dobio šansu, a svojim je golom Barceloni donio pobjedu nad Getafeom, koji je prethodno imao 1:0 na poluvremenu.

"Oduševljen sam što sam postigao gol za pobjedu. Dobro je da je tim uspio da dođe do pobjede. Teško je u ovakvim situacijama osvojiti tri boda, ali imao sam odličnu asistenciju Messija i zadovoljan sam zbog gola", kazao je Paulinho, pa je dodao:

"Getafe je dobar tim, ali mi smo propustili dosta šansi, no srećom smo uspjeli ostati mirni i na kraju preokrenuti utakmicu, što je i najvažnije".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Paulinho je doveden iz Kine ovog ljeta i dosta je osporavana njegova kvaliteta, ali sada će navijači drugim očima gledati na nekadašnjeg veznjaka Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti