Haos u Engleskoj: Srbijanski trener "spašavao živu glavu" nakon osmog vezanog poraza

Neugodnosti za Veljka Paunovića

Haos u Engleskoj: Srbijanski trener "spašavao živu glavu" nakon osmog vezanog poraza

E. Ganibegović

Srbijanski trener Veljko Paunović doživio je veliku neugodnost u Engleskoj.

Naime, njegov Reading je za vikend doživio čak osmi poraz i nizu, od čega sedam u Championshipu i jedan u FA Cupu.

Na domaćem terenu su poraženi rezultatom 2:3 od Coventryja, a bijes navijača rezultirao je utrčavanjem na teren loveći Paunovića, koji je uspio pobjeći od bijesne mase.

I prije utakmice navijači Readinga pjevali su pjesme protiv Veljka Paunovića i ne kriju da žele njegov odlazak poslije katastrofalnih rezultata u tekućoj sezoni.

Njihov tim se trenutno nalazi na 21. mjestu Championshipa s 22 osvojena boda, samo dva više od Peterborougha koji se nalazi na poziciji koja vodi u League One, treći rang engleskog fudbala.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Top Komentari

Gr0hot
Stravicno
3 0
K79
stvarno ste postali haoticni sa ovim naslovima gori ste od srpske štampe tipa skandal alo itd odron žešći jbt samo vam još onaj Memo iz avaza fali da piše za vas i biti ćete nenad.ebevi !!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi