Pavić: Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu

Trener Čelika pred Vitez

Pavić: Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu

Pred fudbalerima Čelika je veoma značajna utakmica u okviru borbe za opstanak u Premijer ligi BiH. 

Zeničani će za vikend gostovati u Vitezu i pobjedom bi napravili veliki korak za opstanku u društvu najboljih, a da u taboru Čelika ne nedostaje optimizma potvrdio je i trener Boris Pavić. 

"Još jedna teška utakmica, ali nama je svaka takva u ovoj Ligi za opstanak. Ovaj meč dočekujemo u puno boljem raspoloženju, s obzirom da prvi put sami odlučujumo o sebi, ne gledajući druge rezultate. Isto tako moram reći da odlična atmosfera vlada u ekipi, nema kartoniranih ni povrijeđenih igrača i idemo učiniti sve da dođemo do pobjede", kazao je Pavić i potom dodao:

"S ovakvim entuzijazmom i strašću koju naši igrači provode na treninzima vjerujem da rezultat neće izostati", podvukao je trener zeničkog kluba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je trenutno deseti na tabeli s 27 bodova, dok je na poziciji niže ekipa Viteza s jednim bodom manje. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti