Pavić: Zadovoljni smo ždrijebom za narednu sezonu

Reakcije s Bilinog polja

Pavić: Zadovoljni smo ždrijebom za narednu sezonu

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se na Zlatiboru, gdje će ostati do nedjelje kada slijedi odlazak u Novi Pazar i utakmica protiv domaćina, inače petoplasirane ekipe srbijanske Super lige za prošlu sezonu.

Za ponedjeljak je planiran povratak crno-crvenih za Zenicu, a nakon što su danas izvučeni parovi Premijer lige za sezonu 2015/16 kontaktirali smo i trenera Čelika Borisa Pavića, koji je za SportSport.ba kazao nešto više o protivnicima u narednoj sezoni.

"Željeli smo sljedeću sezonu otvoriti domaćom utakmicom i možemo kazati da smo zadovoljni ždrijebom, iako nam dolazi jedna ekipa, koja je uz nas bila hit prošle polusezone, koja je zaista odlično vođena. Oni su ostavili sve igrače na okupu, kvalitetom nadogradili igrački kadar, a fizički su izuzetno poletna ekipa. Ipak na Bilinom polju uz nadam se i povratak Robijaša, koje i ovom prilikom pozivam da budu uz nas jer smo mi uz njihovu podršku favoriti kod kuće protiv bilo koje ekipe. Ozbiljni smo, momci su veoma pozitivnog stava, ja vjerujem u njih i nadam se da ćemo zajedno uz odgovorne koje vode brigu o nama biti jedna pozitivna i dobra sportska priča u narednoj sezoni", kazao je za SportSport.ba.

Podsjetimo ždrijebom je odlučno da Čelik u prvom kolu na domaćem terenu dočekuje ekipu tuzlanske Slobode.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.