Pavić zbog privatnih obaveza otkazao druženje sa navijačima

Zanimljiva situacija u NK Vitez

Pavić zbog privatnih obaveza otkazao druženje sa navijačima

Samir Mlaćo

NK Vitez svake sedmice organizuje rubriku pod nazivom “Na facebooku s...“, a današnji gost trebao je biti biti šef stručnog štaba ovog tima Boris Pavić.

Gost rubrike, u ovom slučaju Pavić, odgovarao bi na pitanja navijača koji su postavljaju u komentarima ispod slike, ali danas se desio pomalo nesvakidašnji slučaj. Naime, iz ovog kluba u jutarnjim satima su objavili da Pavić neće moći prisustvovati Facebook druženju te naveli pravi razlog.

"Dragi navijači i simpatizeri našega kluba, obavještavamo vas da trener Pavić nažalost neće moći prisustvovati našem druženju na Facebooku zakazanim u 12:00 sati, zbog iznenadnih privatnih obveza. U svakom slučaju, sva postavljena pitanja koja ste slali su sačuvana i bit će postavljena u narednom terminu, o kojem ćemo vas uskoro obavijestiti. Pratite nas i dalje", saopćili su iz NK Vitez na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vjerujemo da će uvijek ljubazni i korektni Pavić odužiti se navijačima svog kluba čim prije, a u već u subotu Vitežani će u goste zeničkom Čeliku. Bit će to duel dva tima koja baš nisu najbolje krenula u novu sezonu, pa će publika na Bilinom Polju sigurno moći gledati veliku borbu do posljednje minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti