Pavić: Željeli smo jesenju titulu

Želja se Plavima nije ostvarila

Pavić: Željeli smo jesenju titulu

E. Škorić

Antonio Pavić, defanzivac Željezničara, razočaran je zbog poraza od Veleža na Grbavici.

U Željezničaru su se nadali jesenjoj tituli i bod bi im bio dovoljan, ali su razočarali i izgubili od Veleža s 2:0 u 19. kolu Premijer lige BiH.

"Naravno da smo htjeli i svi smo očekivali da na pauzu idemo kao jesenji prvaci, ali šta je - tu je. Odigrali smo dobro, ali spletom okolnosti nismo na prvom mjestu. Nadam se da ćemo drugu polusezonu odraditi na najbolji mogući način i da ćemo osvojiti titulu", kazao je Pavić, dodavši:

"Nadali smo se, očekivali, svi smo dali sve od sebe... Drugačije je kada se ode prvi na pauzu ili kao drugi. No, kažem, šta je - tu je".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Seher Rajvosa
Jedno su zelje drugo su mogucnosti ;) Sampioni sampionski gazimo i dalje !
0 3
afica2007
Jedno je htjeti al preso Sarajeva ne moze papcic
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi